APK

APK KEURING IN VALKENSWAARD

Iedere auto zal eraan moeten geloven, de APK keuring. Deze Algemene Periodieke Keuring is een veiligheidscheck die door de overheid is ingesteld. De keurmeester toetst de auto op basis van drie onderdelen, verkeersveiligheid, milieu en registratie. De APK keuring is ook het moment waarbij eventuele gebreken aan de auto zichtbaar worden. Dit zorgt ervoor dat dit niet meer schade aanricht dan nodig is. Bij Vakgarage Vlemmix bent u aan het juiste adres voor deze autokeuring in Valkenswaard. Vakgarage werkt merkonafhankelijk en is daarom altijd in staat uw auto te keuren. Alle Vakgarages zijn RDW-erkend. Rij langs in Valkenswaard om de auto te keuren.  

Car repair in auto service
Car on a Lift Repair
Car repair and maintenance theme

APK BIJ GARAGE VLEMMIX

Bij garage Vlemmix is uw APK gratis in combinatie met een grote beurt. Dit geeft u de mogelijkheid om op zijn minst jaarlijks auto onderhoud bij garage Vlemmix uit te laten voeren. Wanneer u een APK keuring los afneemt moet u rekening houden met verschillende prijzen tussen een dieselauto en benzineauto vanwege de roetmeting voor dieselauto’s. Wanneer garage Vlemmix geen bijzonderheden vindt, dan kan u binnen no time weer met een goedgekeurde auto het pand uitrijden. Dit betekent dat u in onze wachtruimte met een kopje thee of koffie rustig op de inspectie kan wachten.

Er zijn weinig garages in Valkenswaard die u graag transparantie bieden op de werkvloer. Bij ons bent u altijd welkom om vragen te stellen, wij nemen graag de tijd om u de APK keuring uit te leggen aan de hand van uw auto. Mocht er toch een reparatie of vervanging nodig zijn, dan kunt u altijd vragen naar de vervangen onderdelen, zodat u kunt zien wat er vervangen is.

APK-keuringen, onderhoud en reparatie van alle merken auto’s. Hét adres voor Valkenswaard en omgeving. Ook voor banden- en aircoservice.

APK BIJ GARAGE VLEMMIX IN VALKENSWAARD

Bent u woonachtig in Valkenswaard en bent u op zoek naar een betrouwbare garage voor de APK van uw auto? Bij garage Vlemmix bent u gegarandeerd van persoonlijke service en uitstekend vakwerk. Bij garage staan wij garant voor deze kwaliteit. U kunt ons vinden aan de Hoge Akkers 36 in Valkenswaard. We bedienen niet alleen klanten in de omgeving van Valkenswaard maar ook in omliggende plaatsen. 

Uw auto kan twee maanden voorafgaande aan het aflopen worden gekeurd. Het keuren van uw auto zonder afspraak is niet mogelijk omdat we onze klanten de nodige tijd willen geven die daarvoor nodig is en teleurstelling willen voorkomen. Plan nu makkelijk en snel een afspraak in het contactformulier of neem contact op via telefoonnummer 040-2055415 of mail naar info@garagevlemmix.nl

APK keuring in Valkenswaard, in de provincie Noord-Brabant? Klik op onderstaande button om een afspraak te maken. 

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag : 08.30 -18.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 13.00 uur
Zondag Gesloten  
cropped-Zonder-titel-500-x-350-px.png

Te bereiken op

TEL (040) 205 54 15

cONTACTGEGEVENS

Garage Vlemmix
Hoge Akkers 36
5554 GC Valkenswaard