bANDENSERVICE

BANDENSERVICE bij garage vlemmix

De staat van uw autobanden heeft een direct effect op uw rijcomfort en uw veiligheid. Zo zijn het balanceren en uitlijnen van uw banden heel belangrijk. Of het rijden op winterbanden of zomerbanden. Vakgarage heeft de juiste vakkennis en apparatuur in huis, zodat we altijd de beste service kunnen leveren. En heeft u onverhoopt een lekke band of een klapband? Bij Vakgarage staan we altijd voor u klaar.

Naast invloed op uw rijcomfort en uw veiligheid hebben de juiste banden ook een gunstig effect op het brandstofverbruik. Neem contact op met een onsgarage bekijk één van de onderstaande pagina’s voor meer informatie. 

Car Tire Vulcanizer

AUTO UITLIJNEN

Het uitlijnen van uw auto zorgt voor een betere wegligging, brandstofverbruik en vermindert de slijtage van uw autobanden. Bekijk deze pagina voor meer informatie. 

BANDEN WISSELEN

Laat uw banden wisselen voor optimaal comfort tijdens de seizoenen. Daarnaast helpt het omwisselen voor een gelijkmatigere slijting. Bekijk onze pagina voor meer informatie.

 

Last van trillingen in het stuur of interieur tijdens het autorijden? Het kan zijn dat uw banden gebalanceerd moeten worden. Bekijk deze pagina voor meer informatie. 

WAT KOST HET BALANCEREN VAN UW BANDEN?

Heeft u tijdens het rijden last van een trillend stuur? Dan is het tijd om uw autobanden te laten balanceren. Een band raakt uit balans als het gewicht van de band niet overal gelijk is verdeeld. Dan ontstaat er bij elke omwenteling een trilling. Hinderlijk voor u als bestuurder, en bovendien slecht voor uw banden, die een stuk sneller slijten. Vakgarage balanceert uw banden op vakkundige wijze, zodat uw auto weer soepel rijdt. 

Bang dat het balanceren van uw banden een fortuin kost? Niets is minder waar. Bij de meeste voertuigen kost het niet meer dan een paar tientjes. Een bedrag dat u zo weer heeft terugverdiend, omdat uw banden veel minder hard slijten. U heeft dus langer plezier van uw autobanden.

WANNEER MOET IK MIJN BANDEN BALANCEREN?

Als u nieuwe banden onder uw auto laat zetten, worden die altijd gebalanceerd. Maar als u tijdens het rijden merkt dat uw stuur trilt, is het raadzaam om bij ons langs te komen. Wij kunnen controleren of de wielen nog in balans zijn en kunnen zo nodig actie ondernemen. Zo rijdt u altijd in een auto die optimaal in balans is. 

Mijn stuur beweegt langzaam heen en weer wanneer ik 40 tot 70 km/h rij.Als u tijdens het rijden (bij 40 tot 70 km per uur) merkt dat uw stuur langzaam heen en weer beweegt, betekent dit waarschijnlijk dat een of meerdere banden van uw auto ovaal van vorm zijn geworden. In dat geval zullen we de band behandelen met een egaliseerapparaat of een nieuwe band monteren.
  
Mijn stuur en interieur trillen bij snelheden van 100 tot 140 km/h.Als uw stuur en interieur bij snelheden tussen de 100 en 140 km per uur beginnen te trillen of zelfs stevig beginnen te schudden, is het tijd om uw banden te laten balanceren. Met goed uitgebalanceerde banden bent u verzekerd van een optimale wegligging. Ga naar Vakgarage voor de beste service. 

WAAR BANDEN BALANCEREN?

Bij onze plaatselijke garage kun je perfect terecht voor het balanceren van je banden, plan daarom direct een afspraak in.

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag : 08.30 -18.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 13.00 uur
Zondag Gesloten  
cropped-Zonder-titel-500-x-350-px.png

Te bereiken op

Mail : Info@garagevlemmix.nl

TEL (040) 205 54 15

cONTACTGEGEVENS

Garage Vlemmix
Hoge Akkers 36
5554 GC Valkenswaard