brembo expert

Vertrouw voor het onderhoud aan het remsysteem van uw auto op de vakkennis van de Brembo Expert

Wij zijn 1 van de bedrijven van het Brembo Expert, -netwerk, dat nu al meer dan duizend bedrijven telt in binnen- en buitenland. Wij bieden voor alle typen voertuigen een professionele service volgens de modernste maatstaven aan.
 
Het onderhoud van moderne auto’ s, die veel geavanceerder en complexer zijn dan oudere voertuigen, vragen steeds meer aandacht. Van de professional in een autowerkplaats wordt daarom een hoog niveau van vakbekwaamheid in onderhoudswerkzaamheden gevergd, hetgeen zich ook vertaalt in de mogelijkheid, de beste producten op de markt te kiezen.
 
Al vele jaren biedt Brembo regelmatig technische trainingen aan voor de professionals die zijn aangesloten bij het Brembo Expert-netwerk. Zo kunnen ze hun kennis over nieuwe ontwikkelingen in de branche bijspijkeren en hun werk professioneel, nauwgezet en vlot uitvoeren, met maximale aandacht voor de veiligheid.
 
Wij van Garage Vlemmix staan voor u klaar.

Onderhoudspakketten

Regelmatig onderhoud is belangrijk om uw auto veilig en betrouwbaar te houden. Hierdoor blijft uw auto maximaal presteren. Maak eenvoudig een afspraak bij garage vlemmix. En kies één van onze onderhoudspakketten.  Daarmee weet u altijd precies waar u aan toe bent. 

AKTIE PAGINA

Garage Vlemmix zorgt dat u veilig de weg op kan doordat wij uw auto winterklaar maken. Een veilige auto betekent een comfortabele rit. Voor slechts € 9,95 kan u bij ons al een winteractie laten uitvoeren. Hiervoor controleren wij uw auto op 20 vitale punten.

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag : 08.30 -18.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 13.00 uur
Zondag Gesloten  
cropped-Zonder-titel-500-x-350-px.png

Te bereiken op

TEL (040) 205 54 15

cONTACTGEGEVENS

Garage Vlemmix
Hoge Akkers 36
5554 GC Valkenswaard