Welkom bij Garage Vlemmix

Over ons

Bij garage Vlemmix in Valkenswaard werkt een enthousiast team van auto monteurs. 

Onze monteurs zijn gewend om aan alle merken moderne auto’s te werken. Scholing en cursussen hebben wij dan ook hoog in ons vaandel staan. Vanzelfsprekend werken wij met de nieuwste testapparatuur om de auto’s “uit te lezen” en af te stellen. Bij garage Vlemmix in Valkenswaard is uw auto in veilige handen.

Waarom voor ons kiezen ?

Vakkundig

We verrichten op vakkundige wijze onderhoud en reparatie aan uw auto. Heeft uw auto onderhoud nodig en woont u in of nabij Valkenswaard, kom dan gerust langs bij garage Vlemmix. Wij voeren onderhoud uit aan elke auto, van elk merk.

Kiezen voor zekerheid & eerlijkheid

Garantie op elke reparatie en vervangend vervoer indien nodig. Bij een bepaalde kilometerstand van uw auto horen meestal ook extra onderhoudswerkzaamheden en/of reparaties. Afhankelijk van de actuele kilometerstand en het onderhoudsinterval schrijft de fabrikant bepaalde onderhoudswerkzaamheden voor. Hierover zijn wij transparant naar u toe.

Brembo Expert

We zijn experts op het gebied van vervangingsonderdelen. In de autowerkplaats wordt daarom een hoog niveau van vakbekwaamheid in onderhoudswerkzaamheden gevergd, hetgeen zich ook vertaalt in de mogelijkheid, de beste producten op de markt te kiezen.

Brembo Expert

Ontwerp zonder titel - 2021-12-28T145916.369

Onderhoud & Reparatie

Car repair concept

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag : 08.30 -18.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 13.00 uur
Zondag Gesloten  
cropped-Zonder-titel-500-x-350-px.png

Te bereiken op

TEL (040) 205 54 15

cONTACTGEGEVENS

Garage Vlemmix
Hoge Akkers 36
5554 GC Valkenswaard