Onderhoud & Reparatie

AUTO REPARATIE EN ONDERHOUD BIJ VAKGARAGE

Regelmatig auto onderhoud is belangrijk voor de levensduur van uw auto en zorgt ervoor dat u veilig kunt rijden. Voor vakkundig auto-onderhoud bent u bij Vakgarage aan het juiste adres. U ontvangt altijd een prijsopgave vooraf, zodat u weet wat het onderhoud gaat kosten zodat u nooit stuit op onverwachte onderhoudskosten auto. Olie verversen, nieuwe banden, een kleine of een grote onderhoudsbeurt bij een garage is altijd de beste keus. Bij Garage Vlemmix onderhouden wij alle automerken.

BELANG VAN EEN ONDERHOUDSBEURT

Door uw auto regelmatig te laten onderhouden, rijdt u veilig en verkleint u de kans op autopech. Doorrijden met versleten onderdelen is niet alleen onveilig, maar kan ook de rest van uw auto beschadigen. Een onnodig dure reparatie is het gevolg. Daarom adviseren wij om uw auto periodiek te laten controleren. Bij een moderne auto is, afhankelijk van de kilometerstand, één onderhoudsbeurt per jaar vaak voldoende. Een oudere auto heeft vaak meer onderhoud nodig.

VERSCHIL GROTE BEURT EN KLEINE BEURT VOOR UW AUTO

Met de grote beurt van Garage Vlemmix kunt u erop vertrouwen dat uw auto in de best mogelijk staat verkeert. Olie en filters worden vervangen, overige vloeistoffen worden bijgevuld en alle onderdelen van uw auto worden gecontroleerd. Combineer uw grote beurt met een apk-keuring en wij voeren de apk-keuring gratis voor u uit! Daarnaast bieden we de ‘betrouwbaarste kleine beurt van Nederland’ waarbij olie wordt ververst en uw auto op tientallen punten wordt gecontroleerd. Met Garage Vlemmix gaat u altijd veilig de weg op. 

Car repair and maintenance theme

BEREKEN UW PRIJS EN MAAK EEN AFSPRAAK

  • Onderhoud met vaste prijs
  • Deskundig onderhoud
  • Direct een afspraak maken
  • Vakkundigheid

KLEINE BEURT

Garage Vlemmix zorgt ervoor dat u vol vertrouwen de weg op kunt met. 

GROTE BEURT

Verzekerd dat uw auto in de beste staat verkeert: De grote beurt van uw erkende garage.

REPARATIE

Garage Vlemmix repareert uw auto deskundig en zorgt voor het beste alternatief!

IS UW AUTO AAN EEN ONDERHOUDSBEURT TOE?

Is uw auto al toe aan een onderhoudsbeurt? Garage Vlemmix voert deze onderhoudsbeurt met veel plezier voor u uit. U ontvangt van ons altijd een prijsopgave vooraf, zodat u altijd van tevoren weet wat de kosten zijn. Wij bieden diverse beurten aan. Bij moderne auto’s volstaat vaak één onderhoudsbeurt per jaar, afhankelijk van het aantal gereden kilometers.

Car Repair on a Lift

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag : 08.30 -18.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 13.00 uur
Zondag Gesloten  
cropped-Zonder-titel-500-x-350-px.png

Te bereiken op

Mail : Info@garagevlemmix.nl

TEL (040) 205 54 15

cONTACTGEGEVENS

Garage Vlemmix
Hoge Akkers 36
5554 GC Valkenswaard