schadeherstel

SCHADE HERSTEL VOOR UW AUTO

Heeft u schade aan de auto? Laat dit dan vakkundig en snel herstellen bij garage Vlemmix, wij zorgen voor uitstekend schadeherstel als erkend autoschadebedrijf. Behoud de waarde van uw auto en laat deze schade zo kundig mogelijk repareren. Zelfs voor de kleinste schadegevallen is het slim om dit te laten controleren bij een erkende garage schadebedrijf. Voorbeelden van schades waar wij gespecialiseerd in zijn, zijn:

  • Lakschade 
  • Stormschade 
  • Sterretjes in voorruiten
  • Blikschade 
  • Bumperschade
  • Deukschade
  • Koplampschade
  • Roestschade
  • Stoeprandschade

 

AUTOSCHADE HERSTEL

Het kan zijn dat u schade heeft aan het chassis. Het is van belang om dit inzichtelijk te hebben en te laten repareren om de auto veilig te kunnen gebruiken. Laat u vrijblijvend adviseren door een 1 van onze schade experts. Over wat de mogelijkheden van het  autoschadeherstel zal zijn. Garage Vlemmix is gespecialiseerd in autoschades en zal u hier verder in helpen. 

KOSTEN AUTOSCHADE

Benieuwd naar de kosten van het schade herstel aan uw auto? Het is nodig om eerste een intake te doen bij ons. Zo kunnen wij de prijs berekenen van de schade.

Neem contact op met garage Vlemmix voor uw schadeherstel en laat u ontzorgen. De kosten van de schade worden bepaald door de locatie van de schade, de lengte van de beschadiging, de diepte van de beschadiging en hoe recent de beschading gebeurt is. Het kan zijn dat de schade toeneemt naarmate er gewacht wordt met het opknappen van de schade, er kan roest optreden bij krasschade of deukschade. Voorkom dat de kosten van de schade oplopen en neem snel contact op met ons.

Car damaged

pechservice

Bij autogarage Vlemmix in Valkenswaard is de mobiliteitsservice van pechonderwegservice.nl verkrijgbaar. Deze service voorziet u dag en nacht, 24 uur per dag en 7 dagen in de week van een goede hulp bij pech.

3D UITLIJNEN

Het uitlijnen van uw auto zorgt voor een betere wegligging, brandstofverbruik en vermindert de slijtage van uw autobanden. Bekijk deze pagina voor meer informatie. 

Wanneer u meer te weten wilt komen over 1 van onze diensten of een afspraak wilt maken, dan kunt u hieronder gebruik maken van ons handige contactformulier

Contact opnemen?

cropped-Zonder-titel-500-x-350-px.png

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag : 08.30 -18.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 13.00 uur
Zondag Gesloten  
cropped-Zonder-titel-500-x-350-px.png

Te bereiken op

Mail : Info@garagevlemmix.nl

TEL (040) 205 54 15

cONTACTGEGEVENS

Garage Vlemmix
Hoge Akkers 36
5554 GC Valkenswaard