SPUITWERK

Spotrepair

Met ‘Spotrepair’ repareren wij gedetailleerd uw kleine schade. Bijvoorbeeld die kras op uw bumper of dat putje in de lak. We repareren de schade, schuren deze op, en we spuiten het in dezelfde kleur als de rest van uw auto. U ziet er niks meer van. Hoe we dat doen? Met speciale meetapparatuur bepalen we de exacte kleur van uw lak. Hierdoor hoeven we alleen de gerepareerde schade te spuiten. Dat scheelt ons veel tijd en u veel geld.

De mogelijkheden van Garage Vlemmix zijn eindeloos.

Bekijk onze reparatiemogelijkheden en maak direct een afspraak met onze vestiging in valkenswaard.

 

Autospuiterij

Een wezenlijk onderdeel van het herstellen van een schade is het spuitwerk nadat de schade eenmaal hersteld is. Onze spuiterij beschikt over een professionele spuitcabine. Hierin wordt uw voertuig door vakmensen voorzien van een nieuwe laklaag. Naast het volledig overspuiten van uw voertuig zijn wij ook gespecialiseerd in het spuiten van delen ervan. Door een constante ondersteuning van de lakfabrikant en kleurinfo van de autofabrikanten zijn wij in staat om altijd de originele kleur op uw auto te spuiten.

Bij ernstige autoschade of schade aan de laklaag, is het vaak nodig om je auto gedeeltelijk of zelfs volledig te laten overspuiten. Hoe het werkt is afhankelijk van wat er precies moet gebeuren. Over het algemeen bestaat deze herstelmethode uit de volgende werkzaamheden: demonteren, ontroesten, lassen, schuren, grondlakken, opnieuw schuren, spuiten, monteren, afwerken en poetsen.

worker painting a car using a paint spray gun

Milieu

Aangezien wij de milieuregels scherp toepassen worden er in onze spuitinrichting alleen watergedragen en H-S lakken verwerkt. Onze autospuiterij beschikt over een team van vakspecialisten. Deze hebben de know-how om zorg te kunnen dragen voor een efficiënt en vakkundig spuitresultaat. 

Autolakken die vroeger in de spuiterij gebruikt werden stonden bol van de milieubelastende chemicaliën. Gelukkig is het door de huidige technieken mogelijk met alternatieve, biologisch afbreekbare producten een nóg beter resultaat te bereiken. Garage Vlemmix maakt bijvoorbeeld gebruik van kwalitatief hoogwaardige watergedragen lakken. Deze lakken geven een zeer slijtvast resultaat en belasten het milieu minimaal in vergelijking met andere lakken.

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag : 08.30 -18.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 13.00 uur
Zondag Gesloten  
cropped-Zonder-titel-500-x-350-px.png

Te bereiken op

Mail : Info@garagevlemmix.nl

TEL (040) 205 54 15

cONTACTGEGEVENS

Garage Vlemmix
Hoge Akkers 36
5554 GC Valkenswaard